USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Увімкнений електрообігрівач «нагрів» власника кіоску на 4 тисячі гривень

23 Грудня 2009 12:24
У Луцьку на Центральному ринку загорівся торговельний кіоск. Причина загоряння – залишений без нагляду електрообігрівач.
Як повідомили «ВН» у центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області, близько 22 години 22 грудня у Луцьку на Центральному ринку на вулиці Глушець трапилась пожежа в одному з торговельних кіосків. На щастя, полум’я вчасно помітили охоронці ринку та викликали службу «101». Бійці МНС вже за 5 хвилин розпочали боротьбу з вогнем в палаючому продуктовому кіоску та не допустили розповсюдження полум’я на сусідні контейнери. Завдяки оперативним діям вдалось врятувати торгівельного краму інших підприємців на десятки тисяч гривень.
Як з’ясувалось, близько 18 години після закінчення роботи продавець кіоску залишила ввімкненим електричний обігрівач, який через тривалий час роботи загорівся. Вогонь встиг знищити внутрішнє горюче облицювання металевого контейнеру та продовольчі товари на загальну суму понад 4 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 23:44
біда навчила продавця кіоску раз і назавжди перед тим як йти сто раз перевірити розетки, чи бува, не увімкнено у них щось. до того ж збитки він понесе чималі!
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 18:35
Кожен рятується від холоду як може, проте обачності не завадить нікому.
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 18:37
До Юка: Якщо продевець кіоску не є власником магазину, а найманий працівник можу тільки поспівчувати. Перед святами влетів в копієчку - це точно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus