USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В ДАІ прокоментували ДТП із загиблими на Волині: подробиці

17 Грудня 2014 17:25
Автопригода із постраждалими неподалік від Луцька трапилася через те, що водій вантажівки виїхав на зустрічну смугу, - пояснили в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Як повідомив начальник УДАІ УМВС України у Волинській області Володимир Кравченя, сьогодні, 17 грудня, на автодорозі Н22 сполученням Устилуг-Луцьк-Рівне, на 105-му кілометрі у селі Звірів Ківерцівського району відбулася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими.

Виїзд на смугу зустрічного руху здійснив водій вантажного автомобіля DAF, що рухався у напрямку Луцька з Рівного. Відбулося зіткнення вантажівки з автобусом Neoplan, який рухався за маршрутом Штутгарт-Київ. Згідно з попередньою інформацією, в автобусі перебувало приблизно 20 пасажирів. Два водії автобуса загинули (один – на місці пригоди, інший – в лікарні). Два пасажири автобуса та водій автомобіля DAF - травмовані.

Буде відкрите кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Обставини ДТП встановлює слідчо-оперативна група.
Автобус рухався у напрямку Рівного, зіткнення відбулося на його смузі руху. Наявність іноземних громадян в автобусі поки не підтверджена. Загалом кордон у пункті попуску Ягодин перетнуло 27 пасажирів, один із них вийшов у Ковелі, ще шестеро - у Луцьку, тож у автобусі перебувало орієнтовно 20 пасажирів.

Припускають, що водій вантажівки, що виїхала на зустрічну смугу, був втомлений або після довгої дороги. Зараз госпіталізований водій вантажівки, як і травмовані пасажири автобуса. У середньому стані тяжкості вони перебувають у Луцькій міській клінічній лікарні. Лікарі наразі коментувати подію відмовляються.

Зі слів Володимира Кравчені, стан дорожнього покриття на ділянці траси, де трапилася автопригода, відповідає стандартам. Зараз на місці події працює техніка ДСНС, будуть розтягнені транспортні засоби, що потрапили в ДТП, а дорожнє полотно приведуть у відповідність для подальшого руху транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
luga Показати IP 17 Грудня 2014 18:09
Шайби потрібно ставити і строго контролювати їх.... ось до чого призводить халатність і безвідповідальність українців...
Анонім до luga Показати IP 17 Грудня 2014 20:04
Попробуй на маршрутки поставити. Повидирають із живим.
ВIКТОР до luga Показати IP 17 Грудня 2014 20:38
Ты сама не розумiеш про що говориш !!!
luga до ВIКТОР Показати IP 17 Грудня 2014 21:06
Розумію, і дуже добре. Я про те, що на усіх грузових автомобілях мають стояти контрольні "шайби" на яких пишеться уся історія поїздки. В Європі це дуже жорстко контролюється і якщо водій не відпочив 8 годин, він не має права сідати за кермо. У нас, на українських дорогах на це дивляться крізь пальці, а водії шайби ставлять тільки при перетині кордону. Через те і маємо, те, що сьогодні маємо у Звірові.
Анонім до ВIКТОР Показати IP 17 Грудня 2014 21:32
ну канєшно не розуміє, в нас же ж водії з ніг валяться, але їдуть. і потім от таке стається, то це по вашому правильно?
Володимир до Анонім Показати IP 17 Грудня 2014 21:41
Валяться з ніг бо любимому шефу треба балавбосов заробити!? А самі - безмозглі мавпи! ....і країна теж г......... як і все навколо з законами і контролем
Лучанка до Володимир Показати IP 18 Грудня 2014 10:50
Винна наша влада, якби перевіряли шайби і не брали хабарі то б люди залишились живі. Але ми ж для них дешева робоча сила. Україна не Європа а справжній Гондурас!!!
Віктор Показати IP 18 Грудня 2014 00:57
цитата: "в автобусі перебувало приблизно 20 пасажирів. " Як це близько??? Ніхто незнає скількі було пасажирів? Від нас цось приховують, або халатність.) Ганьба ДАІ)))
Анонім Показати IP 18 Грудня 2014 08:56
у нього колесо стрелило от і все,і викинуло на зустрічку
ZZ Показати IP 18 Грудня 2014 10:22
Але ж вони їхали по населеному пункту, там же повинна бути мінімальна швидкість, а два транспортних засоби просто "в смятку", хіба при невеликій швидкості таке може трапитися?
Невідомий до ZZ Показати IP 18 Грудня 2014 12:12
Навіть якщо їхали один з другим 60 км/год, разом маємо 120 км/год. Розгонись до такої скорості і влупись в нерухому перешкоду ((( от тобі і смятка
НП до Невідомий Показати IP 18 Грудня 2014 13:34
А ти не розганяйся і іншим порадь. Попривикали ганятись.По населеному пункту можна й з меншою за 60 швидкістю їхати, особливо коли слизько. Через ті монстри-фури стільки людей гине -жах.
Вадим Показати IP 18 Грудня 2014 11:12
Я саме тоді їхав, дорога була дуже слизька, за паро кілометрів до того ще одна фура злетіла.
Злий Показати IP 18 Грудня 2014 12:46
Шайби само собою повинні бути і постійно перевірятися інспекторами ДАІ , але між двохполосним дорожним покриттям добре було б встановити відбійник, як в нормальних європейських країнах. Тоді біди було набагато менше.
Бандерівець Показати IP 18 Грудня 2014 16:48
Покриття було мокре, а не слизьке!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus