USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Угорщині мікроавтобус врізався у вантажівку, серед загиблих – українці

25 Вересня 2021 17:36
Поблизу угорського міста Абонь сталася моторошна аварія за участю вантажівки та мікроавтобуса. Загинули 5 людей.

ДТП сталася 24 вересня о 16.40 на швидкісній автостраді М4 у напрямку Будапешт-Солнок. Мікроавтобус на великій швидкості в’їхав у вантажівку, пише 24 канал.

Водій та усі пасажири мікроавтобуса загинули на місці події. Видання 24.hu повідомило, що усі загиблі – чоловіки (у віці 34, 36, 41, 48 та 59 років). Також угорські ЗМІ пишуть, що жертвами ДТП стали:

- 3 громадян Угорщини;

- українець;

- людина з угорсько-українським громадянством.

Натомість чоловік, який перебував за кермом вантажівки, вижив і майже не постраждав. За попередньою інформацією, його вини у ДТП не було. Водій пояснив, що їхав трасою, але транспорт попереду припинив рух, тож довелося зупинитися і йому. «Я стояв буквально хвилину, коли відчув сильний удар ззаду», – зазначив Даніель. Тоді він вийшов з авто, аби перевірити, що сталося. На жаль, допомогти людям у мікроавтобусі він вже не зміг. Вони загинули миттєво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus