USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Щоб обміняти валюту, більше не потрібен паспорт

29 Березня 2014 19:19
Національний банк України скасував старе рішення щодо необхідності пред'являти та копіювати паспорт при обміні валют, - повідомляє «Ліга».

Тепер банки не можуть вимагати посвідчення особи при цих операціях. "Пом'якшені умови проведення операцій на готівковому сегменті валютного ринку. Зокрема, спрощено процедуру купівлі банком у фізосіб готівкової інвалюти, яка тепер дозволяє здійснювати такі операції без пред'явлення документа, що посвідчує особу, і без його копіювання", - сказано в повідомленні.

Також банки отримають право здійснювати валютні операції з поставкою валют не тільки на умовах "тод", "том", "спот", а й на умовах "своп" і "форвард". Також Нацбанк скасував заборону на купівлю інвалюти для здійснення резидентами інвестицій за кордон і для покриття частини страхових резервів страховиками. Крім того, НБУ скоротив терміни проведення операцій з купівлі банками інвалюти за дорученням юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, іноземних представництв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир К. Показати IP 29 Березня 2014 22:10
брехня!!!! 1) паспорт не потрібен лише при продажу... 2) ввели мито на обмін (пенсійний збір) 3) максимальна сума яку може придбати фіз особа в еквіваленті 15000грн. 4) не скасована постанова нацбанку для юр осіб про обмеження при купівлі.... ПОКРАЩЕННЯ,,,,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus