USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В зоні АТО загинула 23-річна військова ЗСУ

29 Червня 2017 17:32
Під час виконання бойового завдання на сході України загинула 23-річна Надія Морозова, йдеться у ТСН.12:00.

Поранень не сумісних з життям дівчина зазнала під час ворожого обстрілу 26 червня поблизу Волновахи. Про це сьогодні повідомили в районній адміністрації селища Окни Одеської області, звідки родом була військова.

2016 року Морозова вступила до Збройних Сил України, служила за контрактом у 59-й бригаді. У неї залишився маленький син: йому лише 4 роки.

Прощатимуться з Надією 30 червня в рідних Окнах.

На своїх сторінках у соцмережах дівчина подробицями військового життя не ділилась. Записи та фото стосуються свят та подорожей.

Зазначимо, що впродовж останньої доби в зоні АТО загинув ще один військовий, троє зазнали поранень. Ворог 35 разів відкривав вогонь з артилерії, мінометів, зеніток та протитанкових ракетних комплексів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus