USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В ефірі інтернет-телебачення «ВН» - американський сенатор

12 Квітня 2010 10:21
Сенатор штату Массачуссетс з міста Бостон Гарріет Л. Чендлер буде гостем прямого ефіру інтернет-телебачення «Волинських новин» сьогодні, 12 квітня.

Початок ефіру – о 16.30

Сенатор Гарріет Л. Чендлер - член Демократичної партії та перша жінка-сенатор, обрана від її округу у штаті Масачусеттс. Вона отримала освіту в Коледжі Веслі (ступінь бакалавра), університеті Кларк (докторську ступінь) та Школі менеджменту університету Сіммонс (МВА).

До Сенату Чендлер вперше була обрана у 2000 році та згодом її переобирали у 2002, 2004, 2006 та 2008 рр. Вона займає посаду асистента віце-голови Бюджетного Комітету, а також є віце-головою спільного Комітету Сенату та Палати представників у справах ветеранів та федеральних питань та членом Спільного Комітету Сенату та Палати представників із охорони здоров’я громадян.

Гарріет Чендлер прибула до Луцька в рамках програми стажування в органах місцевого самоврядування та громадських організаціях США LEAP’09 в Україні. Її візит – це зустрічний візит американців до України.

Зареєстровані користувачі "Волинських новин" можуть поспілкуватися з гостем прямого ефіру на сторінці інтренет-телебачення . Ставити питання можна вже.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus