USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні – 10 мільйонів курців

19 Листопада 2010 09:17
В Україні курять 10 мільйонів людей.
Про це повідомив координатор прес-центру Коаліції громадських організацій «За вільну від тютюнового диму Україну» Артем Соколенко, пише zaxid.net.
«Ми сподіваємося, що українська влада поставить інтереси суспільства вище за інтереси виробників цигарок, – зазначив голова Коаліції громадських організацій «За вільну від тютюнового диму Україну» Микола Поліщук. – Адже, за результатами дослідження Світового банку, повна заборона реклами тютюну скорочує рівень куріння на 6%, тоді як часткова заборона лише призводить до переміщення реклами у незаборонені сегменти». За його словами, 600 тис українців перестануть бути курцями завдяки правильному рішенню Верховної Ради про повну заборону реклами цигарок.
Заборону куріння підтримує і населення України. За даними «Глобального опитування дорослого населення щодо вживання тютюну» 2010 року підтримка зросла з 49% у 2000 році до 70% у 2010 році.
Заборона на рекламу цигарок, аналогічна тій, що планується прийняти в Україні, діє вже в більшості країн Європи. Заборону на рекламу цигарок з 2011 року вводить Росія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus