USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Вакарчук у Запоріжжі не зміг назвати вартість тарифів, з якими має намір боротися. Відео

12 Липня 2019 12:23
Під час зустрічі із запоріжцями співак Святослав Вакарчук, який балотується до парламенту зі своєю партією «Голос», не зміг відповісти на питання журналіста про вартість газу для домогосподарств.

Про це пише «U-news».

«З цінами на газ, будь ласка, звертайтеся до тих спеціалістів, які зробили все, щоби у нас були такі платіжки, від яких у людей стаються інфаркти. Тому до спеціалістів із газу в нас будуть питання, тільки не як у журналістів до політиків, а як від правоохоронних органів, які будуть відповідати на допиті», – сказав Вакарчук.

Вакарчук не зміг дати відповіді і стосовно ринку електроенергії. На прохання пояснити, що означає запуск ринку електроенергії, співак наголосив, що вільний ринок призведе до зменшення цін на електроенергію.

А на прохання прокоментувати підкуп виборців (концерти – це вид виборчої агітації відповідно до статті 68 Закону про вибори народних депутатів, і має оплачуватися з виборчого фонду) співак заявив, що не вважає свої концерти агітаційними заходами, після чого запросив запоріжців на вечірній виступ «Океану Ельзи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 12 Липня 2019 12:56
"ринку електроенергії." Щоб був ринок потрібно щоб хтось почав цю електроенергію додатково виробляти. А приватизація енергетичних компаній, які створені державою(тобто мали б належати всім громадянам країни) - це не ринок електроенергії, це дерибан державно важливих об"єктів.
Лучанин до Лучанин Показати IP 12 Липня 2019 13:36
Частково погоджуся, а часково ні. Ринок вже є, але віртуальний. На сході зараз існує дуже багато приватних електростанцій з сонячних батарей та вітрогенераторів. Справа в тому що споживач ніяк не зможе обрати постачальника, бо дріт в хату заходить один із загальної мережі. На цьому все!
Дмитро Показати IP 13 Липня 2019 02:21
Був класний співак а став Кличко 2!!!
ну Показати IP 15 Липня 2019 12:44
і куди він лізе?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus