USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Валуєв про Кличка: прапор йому в руки

16 Липня 2010 10:56
Російський боксер Микола Валуєв, якого українець Віталій Кличко в різкій формі звинуватив у небажанні проводити з ним бій, дав відповідь.

«Я готовий вийти проти українця на ринг. Якщо він не готовий - прапор йому в руки. Нехай виходить проти хлопців типу Сосновського», - заявив Валуєв, - цитує Валуєва ТСН .
«Мені просто смішно це коментувати. Ми ж з Кличком вже навіть з фінансових моментів домовилися. Я прийняв його умови і згоден вийти на ринг за убогі півтора мільйона доларів», - сказав Валуєв.
«Може, Віталію шкода 50 квитків, які я попросив для своєї команди? 35 квитків в ринг-сайд і 15 поруч з ринг-Сайд. Тому мені взагалі незрозумілі всі ці смішні звинувачення», - додав російський боксер.
Нагадаємо, чемпіон світу WBC у надважкій вазі Віталій Кличко відмовив екс-чемпіону світу WBA Миколі Валуєву в поєдинку, звинувативши того у боягузтві .
Поєдинок між чемпіоном світу у надважкій вазі за серії WBC українцем Віталієм Кличком і "російським гігантом" Миколою Валуєвим мав відбутися в жовтні 2010 року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus