USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Харчування луцьких дітей в літніх таборах може подорожчати

26 Травня 2015 08:41
Харчування дітей в оздоровчий період планують організувати з розрахунку 16,4 гривні на день.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови сьогодні, 26 травня.

Так, в місті готуються до оздоровчої кампанії 2015 року, повідомив начальник управління сім’ї та молоді Олексій Веремійчик. З його слів, з бюджету цього року на оздоровлення виділено 1,9 мільйона: 112 тисяч на підготовку, а 1,7 мільйона на саме оздоровлення. Ще 782 тисячі - додатково залучені кошти. На дітей пільгових категорій бюджет виділив 500 тисяч, і тендерний комітет придбає путівки до таборів у межах волинської області.

На базі загальноосвітніх, спортивних навчальних закладів відкриють 27 таборів денного перебування. 26 з них працюватимуть уже з 2 червня.

На оздоровчий період вартість харчування планують підвищити з 14 гривень на 1 дитину до 16,4 гривні. Відтак, під час чергоої сесії планують виділити додаткові кошти на ці потреби. Але також залучатимуть батьківські та спонсорські кошти.

Крім того, зусиллями Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» буде оздоровлено 1000 луцьких дітей. Це - талановиті та обдаровані діти, також діти мобілізованих, військовослужбовців та працівників правоохоронних органів .

Також за допомогою однієї з молодіжних організацій вдалося організувати відпочинок луцьких дітей на Закарпатті, а також в Швеції та Норвегії.

Крім того, в таборі Ровесник під час кожної зміни разом з лучанами відпочиватимуть по 20 дітей з Волновахи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Травня 2015 14:09
зато діти переселенців, це святе усе їм безукоштовне, а свої волинські,це так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus