USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Ваш зять потрапив у ДТП»: упіймали лучанина-шахрая

22 Вересня 2016 13:26
Поліція оголосила 28-річному лучанину про підозру в шахрайстві.

Невідомий під приводом звільнення від кримінальної відповідальності за скоєння дорожньо-транспортної пригоди, заволодів грошима в сумі 1 тисяча гривень. Поліцейські оперативно встановили особу шахрая, відкрили кримінальне провадження. Наразі у Ківерцях зловмиснику повідомлено про підозру.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

У серпні цього року до Ківерцівського відділу поліції звернулась 57-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що невідома особа під приводом звільнення від кримінальної відповідальності її колишнього зятя, видурила в неї 1 тисяч гривень.

Поліцейські оперативно встановили особу злодія. Ним виявився 28-річний лучанин. До слова, чоловік раніше судимий за крадіжку, грабіж та шахрайство. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Слідчі Ківерцівського відділу поліції повідомили про підозру 28-річному жителю обласного центру у вчиненні кримінального провадження передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
МИЛА Показати IP 22 Вересня 2016 13:47
А деж фото особи, можливо вона причетна до іншої справи!
Леді Показати IP 22 Вересня 2016 16:30
Яка ду-на жінка, віддавати гроші невідомій особі заради КОЛИШНЬОГО зятя)))
Лучанка Показати IP 22 Вересня 2016 17:34
Скоріше за все це був дзвінок посеред ночі з словами, що ваш зять (син, чоловік і т.п.) потрапив у ДТП чи когось побив і типу винен. Щоб не викликали міліцію треба відкупитись. Потім за хв.10-20 приїзджають за грошима. Людина часом посеред ночі і з того переляку може винести і не таку суму, забуваючи зателефонувати рідні, яка ніби то в халепі. В мене так знайома винесла 200$, причому син її спав в сусідній кімнаті(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus