USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У США поліція затримала під час масових протестів доньку мера Нью-Йорка

1 Червня 2020 08:59
У США тривають масові заворушення, викликані смертю афроамериканця Джорджа Флойда. У вуличних протестах засвітилися навіть діти VIP-персон.

Так, у суботу, 30 травня, поліція затримала Кьяру де Блазі, дочку мера Нью-Йорка – Білла де Блазі.

Про це повідомляє газета New York Post з посиланням на власні джерела, пише «Страна».

25-річна Кьяра де Блазі була затримана на Манхеттені. Як розповіло джерело, вона в натовпі з іншими демонстрантами блокувала рух на перехресті двох вулиць, її затримали після того, як протестувальники відмовилися виконувати вимогу поліції звільнити проїжджу частину.

«Це була справжня гаряча точка, там горіли поліцейські машини, люди кидали різні предмети, кричали і билися з поліцейськими. У той час там перебували тисячі людей», – розповіло джерело.

Однак при затриманні дівчина не повідомила, що вона є дочкою мера Нью-Йорка.

Як повідомлялося, влада більше 40 американських міст ввела комендантську годину через масові заворушення, що почалися після після вбивства поліцією афроамериканського жителя Міннеаполіса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолий Показати IP 1 Червня 2020 09:52
США. Девушка Саманта. Она бросила бутылку с зажигательной смесью в полицейскую машину. Смесь не загорелась, никто не пострадал. Но смесь не загорелась по независящим от Саманты причинам. Саманту ожидает пожизненное. Попрощайтесь с Самантой. Если бы в Украине был закон, Майдан стал бы трамплином для постройки нескольких тюрем для пожизненно осужденных, не более.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus