USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Вчені визначили найнещасніші та найщасливіші професії

19 Листопада 2012 16:01
Нове дослідження виявило, що робота садівника і флориста - це найщасливіші професії з усіх.Згідно з деякими даними, дев'ять з десяти садівників щасливі, займаючись своєю справою.

Про це інформує Кореспонден.ua.

80% з них зазначили, що це відбувається, тому що у них є можливість самим планувати свій день і графік. Приблизно стільки ж (82%) заявили, що вони в змозі відточувати своє мистецтво хоч кожен день, і це підвищує задоволеність їх роботою. За ними слідують перукарі і садівники.

Найбільш ненависними професіями виявилися, як не дивно, робота банківського службовця, IT, а також робота з людськими ресурсами, тобто соціальна робота. 44% банкірів повідомили, що вони цілком задоволені своєю роботою, але їх дохід був дуже високим. Ті, чий дохід був нижчим, були нещасними. Тільки 45% банкірів відчували, що вони приносять користь, і тільки третина повідомили, що вони просунулися по службових сходах і добилися професійного визнання. Серед IT-фахівців тільки 48% були задоволені своєю роботою.

Під час дослідження опитали 2 тисячі 200 працівників різних професій. Встановили, що співробітники хочуть гнучкості, а також розумного контролю за їх щоденними обов'язками, а також можливості використовувати свої навички для вирішення проблем і отримання винагороди. 65% садівників, сантехніків та електриків були щасливими. І тільки 58% співробітників офісів, в основному, люди з вищою освітою, були щасливі. Також виявилося, що люди, які займаються власним бізнесом, щасливі у 85% випадків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Чеширский Кот Показати IP 19 Листопада 2012 19:28
Поздравляю всех садоводов и особенно флористов. Вам повезло с профессией. :))))))))))))
Рома до Чеширский Кот Показати IP 19 Листопада 2012 23:44
Ну і власників бізнесу, само собою :)
анонімка Показати IP 20 Листопада 2012 11:57
а я вітаю сантехніків і електриків з нашого жеку. Скажу при нагоді електрику, коли в черговий раз прийде ремонтувати світло в під"їзді і буде просити десятку за виклик

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus