USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Вчені з’ясували, чому чоловіки схиблені на відеоіграх

15 Січня 2009 18:30
Науковці провели ряд тестів, які дозволили з’ясувати, чому комп’ютерні ігри настільки популярні серед чоловіків. Про це 15 січня повідомляють «Волинські Новини».
Після того, як було набрано команду добровольців, які погодилися на участь в дослідженнях, вчені провели з ними ряд тестів. Один із тестів полягав у отриманні енцефалограми мозку під час гри.
Виявилось, що в той час, як геймер насолоджується ігровим процесом, активізуються ті ділянки головного мозку, які відповідають за відчуття суперництва.
Звичайно, в команді добровольців були не тільки чоловіки, але і жінки. Жінки здатні навчатися компютерним іграм нітрохи не гірше за чоловіків, проте «конкурентні» ділянки головного мозку в них залишаються в спокійному стані, – інформує Цікаво.Ком.
Можливо, подібна відмінність у функціонуванні вищої нервової системи чоловіків і жінок здатна пояснити різницю в захопленнях: велика частина чоловіків має пристрасть до агресивних відеоігор, а жінки - переважно до спокійних ігор. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus