USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зірковий флешмоб: лучанин Монатік закликав дякувати своїм учителям

3 Червня 2018 23:04
У рамках флешмобу #вчительмогоуспіху музиканти, телеведучі та інші знаменитості згадали про вчителів, яким завдячують найбільше, та закликали українців номінувати освітян на премію Global Teacher Prize Ukraine. Серед них Джамала, Олександр Пономарьов та співак з Луцька Дмитро Монатік, інформує Gazeta.ua.

У соціальному ролику, випущеному громадською спілкою «Освіторія» до закінчення навчального року, Маша Єфросиніна дякує своїм учителям за віру та вміння любити і цінувати; Олена Кравець - за те, що навчили бути дорослою; Наталія Мосейчук - що навчилася бути собою; Надя Дорофеєва - за наполегливість.

«Пам’ятайте тих, хто вас надихав, і надихайте самі», - закликав Дмитро Монатік у ролику.

«У кожного з нас був учитель, якому ми вдячні. Я згадую свого вчителя фізики Юрія Столярова, хоча фізика ніколи не була моїм фаворитом. Він міг бути суворим, але ніколи не принижував гідність дитини. В ньому відчувалась позитивна вимогливість, і я тоді вперше зрозуміла, як це важливо, - розповідає Зоя Литвин, голова громадської спілки «Освіторія», організатор та голова журі премії Global Teacher Prize Ukraine. - Саме таких учителів, які створюють простір, де учень повноцінно проживає кожен день, має цікаві проекти і змогу змінювати світ вже сьогодні, я б номінувала на премію. Адже найкраща подяка вчителю за його працю - не квіти, а визнання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вап Показати IP 4 Червня 2018 09:41
Хай Монатік подякує путіну за концерти в росії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus