USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Венеція визнала Крим російським

19 Травня 2016 16:12
Члени регіональної ради Венето 18 травня 2016 року ухвалили резолюцію про визнання Криму частиною Росії. Також у документі міститься заклик до італійського уряду -відмінити санкції проти Росії. Згідно з інформацією "Corriere Della Sera", рішення підтримали 27 депутатів, дев'ять виступили проти. Інші не голосували, - інформує «Комсомольська правда в Україні».

У документі йдеться, що Євросоюз та Італія застосовують політику подвійних стандартів, виходячи з геополітичних мотивів, а також ігнорують волевиявлення кримського народу.

Ухвалення резолюції ініціювали 25 депутатів, автором виступив депутат партії "Лега Норд" Стефано Вальдегамбері.

Раніше президент США Барак Обама і лідери країн Північної Європи підтримали збереження санкцій проти Росії. Термін закінчення економічних обмежень проти Росії повинен закінчитися у червні цього року.

Водночас Канада ввела нові санкції, в список потрапили троє українців.

Канадський уряд оголосив про введення додаткових санкцій. У розширений список потрапили 10 російських компаній. Також відомі імена двох росіян. Це – заступник директора концерну "Калашников" Едуард Іоффе і Олександр Омельченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
АС Показати IP 19 Травня 2016 16:24
А чому не має фото парламенту з восьми чоловік ? продажні безмозглі макаронники
пр Показати IP 19 Травня 2016 16:43
Дефакто це так
55 Показати IP 19 Травня 2016 16:47
"Парламент Венеції" - це ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ, яка не має жодного стосунку до офіційної влади. Навіть рос. ТАСС вже це написав: "сообщения ряда СМИ о якобы намеченном "признании присоединения Крыма к России со стороны Венеции не соответствуют реальной действительности". Выяснилось, что речь идет о медийной акции общественной организации, полное название которой - "Парламент Венецианской республики, суверенной и независимой". Это небольшое оппозиционное объединение действует в течение последних шести лет под лозунгами автономии на грани с сепаратизмом, иногда сотрудничая с такими партиями, как "Лига Севера", "Вперед, Италия".
OF Показати IP 19 Травня 2016 17:19
Венеціанська Республіка, як і її парламент припинили існування в 1797році, дякуючи Наполеону Бонапарту. Так званий "Парламент Венеціїї"-це сепаратистська громадська організація, яка виступає за відокремлення Венеціїї від Італіїї.
Хлоп Показати IP 19 Травня 2016 18:32
Перед тим, як щось розумне писати, краще зайти в Вікіпедію та набрати Regional Council of Veneto. Хоча, в принципі, для когось і Волинська облрада є громадською організацією, яка не має жодного стосунку до офіційної влади, судячи по її досягненням))
Активістам Показати IP 19 Травня 2016 18:51
Завтра виїзд у Венецію на пікет...
Ворон Показати IP 19 Травня 2016 21:04
марiонетки
моль Показати IP 20 Травня 2016 09:02
В Италии внешняя политика не входит в полномочия региона. Признать государство может только другое государство. Венето - это не государство, это лишь регион суверенного государства, Италии. Произошло событие, которое не имеет никакой ценности. Это вызвало большой интерес российских СМИ, но национальные газеты Италии об этом не написали и новости.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus