USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Верховна Рада може працювати… але без Партії Регіонів

5 Вересня 2009 09:00

За ініціативи Блоку Юлії Тимошенко 4 вересня 2009 року відбулося позачергове засідання Верховної Ради України. В порядку денному сесії було майже 40 питань, які в основному стосувалися посилення ролі місцевого самоврядування, бюджету.
 
Дещо із запізненням, але Верховна Рада розпочала свою роботу. Проте, слід відмітити, що в роботі сесії демонстративно не приймали участь депутати Партії Регіонів, сподіваючись, що не буде голосів для прийняття рішень.  
 
Та розгляд перших питань засвідчив, що Верховна Рада здатна приймати позитивні рішення, працювати конструктивно… але без Партії Регіонів. Мабуть, це вкрай засмутило лідерів опозиції і вони, дещо пригніченими, змушені були повернутися у сесійну залу, щоб уже звично заблокувати трибуну.
 
Тим самим, Партія Регіонів ще раз засвідчила , що їх не  цікавить законотворча робота, вирішення соціально-економічних проблем, а їм потрібен недієздатний парламент, хаос в країні і, будь-якою ціною, навіть ціною безладу, посада Президента.
 
Народний депутат України Віктор Олійник, БЮТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 7 Вересня 2009 10:07
Верховна Рада працювала б ще краще й без БЮТ !І ососбливо без олійників ,потапчуків ,кирильчуків---холуїв та лизоблюдів
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 12:10
Агов, а де мій коментар?
Коцький Показати IP 10 Вересня 2009 03:48
Як подивися,начеб то i е нормальнi люди в ПР.Чому вони пiдтанцьовують Януковичу?Невже не здатнi створити свою партiю чi блок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus