USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Верховна рада повинна брати приклад із волинської влади?

31 Грудня 2008 18:59
З Новорічними святами 31 грудня працівників обласної державної адміністрації та обласної ради привітали голова Волинської ОДА Микола Романюк та заступник голови Волинської облради Борис Загрева. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами голови Волинської ОДА Миколи Романюка, вже у цьому році віддалені райони Волині зможуть бачити обласне телебачення. Як зазначив губернатор, непокритим телемовленням залишається село Кортеліси Ратнівського району. Але цю проблему мають вирішити у першому кварталі 2009-го року.
Пан Романюк відзначив досягнення в медицині, освіті, культурі, спорті. За його словами, все це стало можливим завдяки роботі присутніх у залі. Губернатор привітав посадовців із Новим роком і Різдвом.
Заступник голови Волинської облради Борис Загрева розпочав свій виступ словами «завершується 2009 рік». Ця обмовка викликала сміх у залі. Плідну співпрацю між двома гілками влади на Волині Борис Загрева ставить у приклад іншим.
«Взагалі, хотілося б навіть рекомендувати Верховній раді брати приклад із того, як можна толерантно двом гілкам влади сьогодні знаходити ті рішення, які для наших людей», - зазначив пан Загрева.
Він привітав працівників ОДА та облради з новорічними святами.
Також присутніх вітав своїми піснями аматорський хор «Родовід» Камінь-Каширського районного будинку культури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Січня 2009 08:14
- Мамо, нас хвалять! - Хто, доню? - Ви мене, а я вас!
Анонім Показати IP 4 Січня 2009 07:12
ХА-ХА! Точно, вот жополизы!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus