USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Від коронавірусу помер слідчий ДБР у справах Майдану

16 Листопада 2020 12:22
Слідчий Державного бюро розслідувань у справах Майдану Андрій Єна помер від COVID-19.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Адвокатської дорадчої групи у фейсбуці, передає УНІАН.

«11 листопада від коронавірусу помер слідчий у справах Майдану Андрій Єна. Це велика втрата для нас і для розслідування», – йдеться в повідомленні.

Єна тривалий час був ключовим слідчим по епізоду розстрілу протестувальників 20 лютого 2014 року на вулиці Інститутській у центрі Києва. Він організовував і проводив слідчі експерименти на Алеї Небесної сотні по цьому епізоду, координував велику кількість учасників, експертів, працював з потерпілими і свідками, досліджував, упорядковував відео.

«Ми вдячні за все, що Андрій Єна встиг зробити у справах Майдану. Висловлюємо співчуття і підтримку близьким, друзям, колегам», – наголосили у групі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майдан Показати IP 16 Листопада 2020 17:04
Ту справу так довго розслідують, що учасники тих подій скоро від старості помирати почнуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus