USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Від отриманих травм помер в лікарні: водій, який збив велосипедиста на Волині, відбувся умовним

17 Серпня 2020 07:40
Водій «ВАЗ», який у квітні збив велосипедиста у селі Смолигів Луцького району, відбувся умовним покаранням на три роки. На жаль, врятувати велосипедиста не вдалося, він помер у реанімаційному відділені лікарні.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 17 квітня обвинувачений рухався селом Смолигів Луцького району, керуючи автомобілем марки «ВАЗ 2101» зі швидкістю 52.9-54.6 кілометрів на годину. Водій перевищив дозволену в населеному пункті швидкість та допустив наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку по правому краю проїзної частини.

Проходячи лікування у реанімаційному відділенні КП «Луцька міська клінічна лікарня», потерпілий від отриманих травм помер 28 квітня.

Обвинувачений повністю визнав свою вину, розкаявся та просив суворо його не карати. Потерпілий також просив суворо не карати водія і не позбавляти його волі.

Таким чином, суд спочатку призначив чоловіку покарання у виді п’яти років позбавлення волі з позбавленням водійського посвідчення на рік, змінивши його на умовне на три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Так Показати IP 17 Серпня 2020 07:51
Украдена пляшка віскі цінується набагато більше ніж життя людини....Украіна на жаль.
Активіст Показати IP 17 Серпня 2020 08:26
"Потерпілий також просив суворо не карати водія і не позбавляти його волі." але "потерпілий від отриманих травм помер 28 квітня." Понеділок тяжкий день?
Alex Показати IP 17 Серпня 2020 09:44
Вирок оголошував Сівчук? Тоді все зрозуміло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus