USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Від удару автомобіль злетів у кювет: на Рівненщині в ДТП загинув волинянин

25 Серпня 2021 13:39
24 серпня внаслідок зіткнення з вантажівкою, між населеними пунктами Рафалівка та Суховоля на Рівненщині, загинув 36-річний чоловік з Володимира.

Про це повідомляє БУГ з посиланням на поліцію Рівненської області.

За попередніми даними, 56-річний водій вантажівки «DAF», житель міста Херсон, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем «Kia Ceed». Від удару останній злетів у кювет.

У легковому автомобілі було затиснено 2 людей. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання деблокували травмованих та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Унаслідок ДТП 36-річний чоловік, кермувальник легковика, від отриманих травм помер у «швидкій» дорогою до лікарні. Його 28-річну дружину після надання медичної допомоги відпустили.

У цій аварії загинув мешканець Володимира Олександр Сухоносов.
У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 286 КК України водія вантажівки затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Затриманий відповідно до огляду на стан сп’яніння був тверезий. Утім у нього відібрали зразки крові. За скоєну смертельну ДТП водієві може загрожувати від трьох до восьми років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus