USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Відеонагляд і ремонт кімнат: у луцькому ізоляторі зроблять перший капітальний ремонт

29 Січня 2020 15:57
У Луцькому слідчому ізоляторі планують здійснити перший за роки існування установи капітальний ремонт, який включатиме, зокрема, облаштування противтечової огорожі, встановлення камер відеоспостереження, ремонт кімнат, харчоблоку.

Про це йшлося 29 січня під час засідання 69-ї сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення про Програму заходів щодо покращення комунально-побутових умов для утримування засуджених та осіб, взятих під варту, в слідчому ізоляторі та модернізації ІТЗО на 2020–2021 роки.

Як повідомляв заступник керівника державної установи «Луцький слідчий ізолятор» Дмитро Белей, у слідчому ізоляторі постійно утримуються понад 270 осіб, переважно мешканці Волинської області, а також ув’язнені та засуджені з Рівненської, Львівської, Закарпатської, Житомирської, Київської та інших областей, іноземці.

«Досвід минулих років доводить, що гарантування безпеки жителів міста Луцька, надійної ізоляції від суспільства засуджених та осіб, взятих під варту, є однією з основних функцій державної установи «Луцький слідчий ізолятор», – вказано в тексті програми.

Для цього необхідно створити необхідні умови для надійної ізоляції засуджених та осіб, взятих під варту, від суспільства, покращити комунально-побутові умови для утримування засуджених та осіб, взятих під варту, модернізувати інженерно-технічні засоби охорони.

Мова йде, зокрема, про капітальний ремонт у слідчому ізоляторі, який включатиме облаштування противтечової огорожі, перекриття даху над прогулянковими двориками, переоблаштування основної огорожі, встановлення системи відеоспостереження на режимному корпусі установи, ремонт кімнати для очікування громадян, які прибули на побачення, утеплення фасаду адміністративної будівлі установи, заміну електропроводки до камер режимного корпусу слідчого ізолятора, заміну систем водопостачання та водовідведення, ремонт харчоблоку, заміну технологічного прального обладнання, встановлення примусової вентиляції в режимному корпусі, заміну технологічного обладнання в харчоблоці, заміну віконних рам у камерах режимного корпусу, де утримуються жінки та неповнолітні, на енергозберігальні.

Відзначимо, що на капітальний ремонт цьогоріч планують скерувати 730,4 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus