USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відключення «сірих» мобілок ніхто не відміняв

18 Листопада 2009 11:27

Жодних рішень щодо відміни або перенесення терміну відключення від надання послуг мобільних телефонів, які потрапили до «сірого списку», Національна комісія з питань регулювання зв’язку (НКРЗ) не приймала, – 18 листопада інформують «Волинські новини».
Український державний центр радіочастот (УДЦР) відключатиме «сірі мобільні» за графіком, повідомляє прес-служба УДЦР.
Таким чином УДЦР спростував інформацію, поширену ЗМІ щодо перенесення термінів відключення операторами мобільних телефонів, коди ІМЕІ яких внесено до так званого «сірого списку». «Жодних рішень щодо відміни або перенесення терміну відключення від надання послуг мобільних телефонів, які потрапили до «сірого списку», НКРЗ не приймала», - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що до «сірого списку» заносяться коди ІМЕІ мобільних телефонів, що підключилися до мережі оператора, законне походження яких на Україні не підтверджено.
Згідно з чинними ліцензійними умовами оператори мобільного зв\'язку повинні направити абонентам мобільних телефонів, коди ІМЕІ яких увійшли до «сірого списку», відповідне попередження та через 3 місяці з дати першого підключення такого телефону до мережі припинити його обслуговування – пише ТСН.
Раніше деякі ЗМІ повідомляли, що відключення мобільних, коди ІМЕІ яких увійшли до «сірого списку», відкладається на півроку через нестачу коштів на спецобладнання.
Вимкнути «сірі» мобільні телефони мають 16 січня 2010 року.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Куратор Показати IP 18 Листопада 2009 11:40
А комусь взагалі приходило повідомлення з проханням зареєструвати свій телефон в Українському державному центрі радіочастот?
Николай Показати IP 18 Листопада 2009 12:14
это одна из государвственных розводиловок, вообще то я пользуюсь официальным телефоном, покупал не на рынке, но даже и не думаю его проверять по каким то там НКРЗ
Anonymouse Показати IP 18 Листопада 2009 12:59
Во бабло почнуть косити. В Україні добра половина телефонів "сіра". Цікаво, а відключають крадені телефони?
Evil Показати IP 18 Листопада 2009 14:23
Вже просто заіпали з тою державою, з її всюдисущими податками, платежами, перевірками...
Vetal Показати IP 18 Листопада 2009 16:30
Я от не розумію, мені прислали телефон з-за кордону, кілька тижнів назад, зараз він працює, а якщо мені його відключать я зможу його знову підключити, чи його вже треба буде у смітник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus