USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Відлуння»: волинська художниця презентувала дебютну виставку

27 Серпня 2016 09:00
Виставку «Відлуння» презентували у Нововолинську.

Про це повідомляє Буг.

26 серпня у Нововолинському історичному музеї свої картини вперше представила Наталя Дем’янова. Художниця займається олійним живописом, розписом на тканині і склі, також захоплюється сучасною технікою махенді. Глядачам презентували 37 експозицій. Виставка отримала назву «Відлуння».

Наталя Дем’янова народилася у Нововолинську в сім’ї художників, закінчила місцеву школу №2, також вивчала курс образотворчого мистецтва в Сідноєвропейському Національному університеті імені Лесі Українки. Як зазначає сама художниця, зростала у творчій сім’ї, малювати розпочала з раннього дитинства. Організовувала виставки на шкільному рівні з допомогою вчителів.

Художниця не дотримується певного стилю, малює природу, портрети, іноді щось нереальне, багатозначні або символічні образи, певний час захоплювалася єгипетською тематикою. Також зображає примітивізм, полюбляє етно-мотиви, особливо трипільську культуру.

Картини, представлені на виставці, зачаровували щирістю та багатством палітри, у роботах присутня ніжність, містика. Виставленими роботами художниця висловила свій глибокий внутрішній світ.

Під час дебютної виставки Наталю Демянову підтримували близькі та рідні люди. Мама та друзі висловили захоплення та гордість за її досягнення. Коментували творчість та робили компліменти й інші нововолинські художники. Зокрема, Микола Казюлін зазначив, що Наталя володіє хорошими знаннями палітри, її роботи колоритні та яскраві, помітно професіоналізм.

Наталя Дем’янова розповіла, що надихає її навколишня краса природи, людей, тварин, також живопис колег. Допомагає внутрішнє бажання, в руки сам береться пензель і автоматично малюється картина. Виставлені експозиції художниця створювала протягом двох років, але це не всі роботи, які за цей час вона зобразила, для показу обрала найцікавіші, також частина з них успішно продала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
свідомий Показати IP 27 Серпня 2016 09:26
Талант
Кен Показати IP 28 Серпня 2016 07:47
Красота!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus