USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відсутнє покриття: у Луцьку нарікають на занедбаний прохід між вулицями

23 Вересня 2019 22:25
Прохід між вулицями Рогова та Ковельська через Шкільну перебуває в жахливому занедбаному стані, скаржиться лучанин Іван Слатов на платформі «Відкрите місто».

«Пішохідний прохід для комунікації між вулицями Рогова та Ковельська через Шкільну перебуває в жахливому занедбаному стані. Будь-яке покриття відсутнє, зарослий самосіяними старими деревами (аличою) і регулярно бур’яном в людський ріст, що критично зменшує його прохідність. Три роки тому будівельники прохід розрили, по ньому проклали підземні кабелі від трансформаторної станції до новобудови «Рів’єра»; обіцянки прибрати за собою сміття і впорядкувати прохід не виконали. Законність цієї операції ніхто не перевіряв. У результаті прохід перетворився у вузьку стежку - з ямами і горбами.

Після дощу прохід розмитий, зимою повністю заметений снігом. Недбалі громадяни періодично підкидають туди сміття, яке ніхто не прибирає. Проходом дуже важко і неприємно користуватись значній кількості людей з вулиці Рогової та Гірної, які змушені ним ходити, оскільки це єдиний прямий шлях з виходом до громадського транспорту на вулиці Ковельській», - пише лучанин.

Повідомлення 22 вересня передали у департамент житлово-комунального господарства та департамент муніципальної варти міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Питання Показати IP 24 Вересня 2019 11:14
Чому в інших країнах дороги як дороги , а в нас бездоріжжя, або суцільна ямковість??? Сумно що крім культурної спадщини нам похвалитися немає чим. Ми не дбаємо за свою Державу, всі чекають що прийде хтось ( поляк чи німець) і нам порядок наведе, то які ж ми тоді українці??? Де наш патріотизм??? Бридко дивитись коли натягнуть на себе вишиванку, кладуть руку на серце і грабують країну.
Олена Показати IP 24 Вересня 2019 11:57
Може тепер хтось зглянеться на цей жах
Лучанин Показати IP 24 Вересня 2019 14:58
Такі самі проблеми між вулицями Червоної калини і Саперів. Вглиб двору від сміттєвих баків поклали 10 метрів бруківки, а далі будь-ласка місіть болото.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus