USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вірменська громада Луцька хоче відновити історичну назву своєї вулиці

19 Серпня 2008 15:51
Заступник Луцького міського голови Микола Іванюк під час засідання Луцького прес-клубу реформ 19 серпня зазначив, що вірменська громада звернулася з проханням повернути відновити в обласному центрі Волині вулицю Вірменську. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповів Микола Іванюк, швидше від усього у районі вулиць Ковельської та Конзелевича при забудові нових масивів Вірменською назвуть одну із нових вулиць.
Хоча, швидше від усього, Вірменською назвуть нову вулицю, а не повернуть історичну назву іншій, тому, що може вийти грандіозний скандал. Адже довелося б перейменовувати вулицю Галшки Гулевичівни, яка колись носила назву Вірменської.
Довідково:
Вулиця Вірменська носила у різні часи назви Хлібної, Мачтета, Паші Савельєвої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АК Показати IP 19 Серпня 2008 16:17
Взимку вірмени хотіли перейменувати цілий Львів у Ар'юц. А ми чим гірші? Шось заслабенько беруть наші вірмени, заслабенько...
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 19:26
І ше пропонував би вірменам назвати один з провулків - "Провулок Додатку №1"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus