USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Військові у Луцькому шпиталі зраділи вентиляторам, як знебюлюючим

6 Серпня 2014 08:00
Волонтери продовжують допомагати пораненим бійцям АТО, яких привезли з Донецької та Луганської областей до Луцького військового шпиталю. Триває збів коштів на апарат МРТ та на апарат комп’ютрної діагностики для бійців. Адже у хлопців попереду - ціле життя, і вони мають бути здорові.

Для поранених бійців придбали, окрім їжі та медикаментів, холодильники, телевізори, вентилятори. Про це пише волонтер Наталія Соколова на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Силами волонтерів для поранених завезено 3 телевізори, 2 холодильники, 7 вентиляторів. Щира подяка Sonja Smile, Наталі Толмачовій, Ігорю Антонюку, Лілії Лащук, Адвокат Луцк, дівчата з Нововолинська. Працівники Старого Ринку принесли фрукти, зібрали кошти на ліки. Наталия Шепель з друзями, Мирослава Козань, подяка від хлопців за смачненьке. Цибульському В.І. Окрема подяка за гроші на ліки.

До шпиталю як волонтер завітав Александр Харченко, доктор наук, академік, медик, який запропонував нашим пораненим програму ПОЗБАВЛЕННЯ БОЛЮ та спазму. Приймав хлопців прямо на вулиці. Результати просто вражають», - пише Наталія Соколова.



Волонтер Mayya Weijers написала у Фейсбуці слова вдячності усім небайдужим волнянам, завдяки яким у палатах військових з’явилися вентилятори. З її слів, поранені бійці зраділи вентиляторам не менше, ніж знеболюючим препаратам. Адже у Луцьку вже котрий день стоїть неймовірна спека.





Волонтери зібрали майже 18 тисяч гривень і 300 доларів на апарат МРТ для луцького військового шпиталю.

Координатор по шпиталю Natali Natali Aryvaniuk Наталія Ариванюк пише у Фейсбуці:

«Невеличкий звіт, щодо збору коштів на апарат МРТ, для луцького військового шпиталю. На сьогоднішній день на картку надійшли кошти у сумі 17700,00 грн і 300$ !!!!!!!!! Дякую величезне усім хто долучився, хто розуміє що це є наш горомадянський обов'язок і це є найменше, чим ми можемо подякувати нашим молодесеньким військовим! В них попереду - ціле життя, і вони мають бути здорові! кожна крапля в морі є ключовою».

Наразі волонтери збирають кошти на апарат комп’ютрної діагностики.Рахунки відкриті на ім'я Наталії Ариванюк:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
баба параска Показати IP 6 Серпня 2014 08:18
Дай Бог здоровля хлопцям і небайдужим людям, які допомагають!!!
українки Показати IP 6 Серпня 2014 08:25
Все буде ДОБРЕ. Україна і українці сильні люди не тільки тілом, а й духом. Україна не може допустити повторення Криму (хто СИЛОЮ забрав?).
Лучанка Показати IP 6 Серпня 2014 10:15
Дякуемо хлопці . Швидше одужуйте. Миру та здоровя всім.
солдат Показати IP 18 Червня 2015 12:57
ще б хомяків з госпіталю вивели було б добре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus