USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Військові у зоні АТО з перебоями отримують зарплату*

30 Вересня 2014 09:21
Міністерство оборони України офіційно визнало, що виконання рішення керівництва відомства про переведення всіх військових частин Збройних сил в державні банки, може призвести до перебоїв з виплатою грошового забезпечення в зоні АТО.

Про це повідомили в департаменті фінансів Міноборони, - пише Кореспондент . "Для переоформлення всіх військових потрібно багато часу, - зазначили у військовому відомстві. - Після цього бійці зможуть отримувати зарплату або за допомогою карти держбанку, або готівкою."

На думку бійців АТО, при ухваленні рішення про виплату зарплати, командування повинно враховувати зручне розміщення відділень і банкоматів фінустанов, а також вартість банківських послуг.

"Військові повинні отримувати зарплати в тих банках, які надають кращі умови, - зазначив заступник командира зенітно-артилерійського взводу батальйону охорони ВСУ Ілля Кротенко. - Я за принцип вільної конкуренції".

Нагадаємо, 23 вересня міністр оборони України Валерій Гелетей підписав розпорядження про обов'язковий переклад всіх військових частин в зоні АТО на виплату зарплати в державних "Укргазбанку", "Ощадбанку" і "Укрексімбанку". Причиною поспішного переведення військових в держбанки, за даними Департаменту фінансів Міноборони, стали повідомлення про те, що три військові частини української армії, розташовані в Мукачевому і Білій Церкві користувалися зарплатними картами дочірнього російського "Альфа Банку". Представники самого "Альфа Банку" не підтвердили достовірність такої інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus