USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Військові містечка Луцька передали у комунальну власність

1 Жовтня 2008 11:16
Сьогодні, 1 жовтня, під час сесії Луцької міської ради ухвалили згоду на прийняття у комунальну власність територіальними громадами міста Луцька майнових фондів військових містечок, – інформує репортер «Волинських Новин».
До комунальної власності передадуть містечка №51 на вулиці Привокзальній, №54 на вулиці Стрілецькій та №4, 6 на вулиці На Таборищі. За словами міського голови Богдана Шиби, «ми запропонували Міністерству оборони до двох військових містечок (по вулицях Привокзальній та Стрілецькій – «ВН») передати до комунальної власності ще й частину, де знаходиться музей військової техніки (по вулиці На Таборищі – «ВН»)». За загальне рішення у прийняття до комунальної власності цих установ проголосувало 33 депутати.
Довідково:
Сесія міськради розпочалася з півгодинним запізненням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
перехожий Показати IP 1 Жовтня 2008 11:28
Ну все. Прощай музей військової техніки, раз земля стала комунальною. Буде місце музею десь врайоні парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки. А на місці музею виросте якийсь черговий будиночок нового волинського глитая.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus