USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Помер волинський військовий, якого збив автомобіль керівника ДСНС

12 Лютого 2018 18:06
39-річний військовий з Волині, якого збило авто у Бродах і який перебував у комі у військовому госпіталі на Львівщині, пішов з життя.

Його сереце перестало битися 9 лютого.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив керівник Західного регіонального медіацентру Міноборони Олександр Поронюк.

Нагадаємо, 23 січня у місті Броди на Львівщині сталася ДТП, в якій постраждав 39-річний військовий з Волині. У спричиненні ДТП підозрюють керівника ДСНС у Бродах.

Волинянина збив автомобіль «Scoda Octavia». Водій покинув машину і з місця пригоди втік. Потерпілий у критичному стані опинився у військовому госпіталі Львова, а поліція взялася встановлювати особу винуватця.

Як пише ZAXID.NET, на місці події очевидці бачили начальника Бродівського районного відділення ДСНС Романа Зварича у нетверезому стані. Згідно з декларацією Романа Зварича за 2017 рік, він дійсно має авто Scoda Octavia 2008 року випуску. Роман Зварич у розмові із ZAXID.NET підтвердив, що ДТП сталася за участі його автомобіля, але він заперечує, що був у той вечір за кермом.

У поліції стверджують, що водія на місці аварії не було, слідство досі встановлює, хто саме перебував за кермом. Натомість, за інформацією ZAXID.NET, наступного дня після аварії у поліцію звернувся батько Романа Зварича і заявив, що він був за кермом під час аварії. Відомо також, що сам Роман Зварич як власник автомобіля відмовився співпрацювати зі слідством і надавати будь-які покази. На запитання про те, чи дійсно його батько керував авто, Роман Зварич уник прямої відповіді, наголошуючи лише, що винуватець готовий відшкодувати усі витрати на лікування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 12 Лютого 2018 19:32
Спаси, Господи, душу людини, що передчасно пішла із цього світу! Нехай земля буде пухом. А той, хто дійсно винен у цьому, буде відповідати, але не перед земним судом... І нікуди йому не дітись!!!
Я в шоці Показати IP 13 Лютого 2018 09:05
Роман Зварич ціни шо для тебе робить батько
скептик Показати IP 13 Лютого 2018 18:39
чогось бидло яке вбиває, бреше, краде, гвалтує вольготно живе на цьому світі і чхало воно на всіх та бога також. Кажуть, на тому світі буде покараний. Людина яка живе за божими заповідями, чи хоча б намагається за ними жити, як правило на цьому світі живе бідно погано та в злиднях.Кажуть на тому світі воздасться. То може релігію все таки придумали ці багаті злочинці, щоб тримати в покорі чесних баранів, які надіються що як помруть, то їм буде добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus