USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Владика Ніфонт побував на престольному святі у Підгайцях. ФОТО

14 Вересня 2009 10:23
У суботу,12 вересня, у день пам’яті святого благовірного князя Олександра Невського прихожани Свято-Олександро-Невського храму села Підгайці Луцького благочиння святкували престольне свято. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Урочисте богослужіння на запрошення настоятеля парафії протоієрея Миколая Ткача очолив керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.
 
Владиці співслужили благочинний Луцької округи протоієрей Никанор Шимко, настоятель храму Всіх святих землі Волинської протоієрей Володимир Яцишин та клірики єпархії. Богослужіння співав хор студентів Волинської духовної семінарії.
 
Як інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ, після богослужіння владика покропив присутніх святою водою та побажав миру і духовного спокою настоятелю та парафіянам. У свою чергу дітки недільної школи подякували вдачці за приїзд та духовну підтримку парафіян.
 
Довідково:
 
Дерев’яний храм на честь святого Олександра Невського побудований в 1868 році на місці зруйнованого Свято-Михайлівського храму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus