USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Владислав Ващук: Дружина мріє, щоб я познайомив її з Кварцяним

17 Липня 2010 12:14
Його очікували у київському «Арсеналі», однак луцька «Волинь» виявилася спритнішою за «канонірів», долучивши екс-захисника збірної України до своїх лав. Ця угода дуже вигідна для обох сторін. Владислав Ващук отримав новий стимул до продовження кар'єри. Натомість молоді гравці «Волині» матимуть тепер справжнього вожака, який і захист здатний зцементувати, і до атаки підключитися

Перевівши подих після ранкового тренування під керівництвом Віталія Кварцяного, Владислав Ващук відповів на питання журналіста

- Владиславе, вітаю вас із новим викликом у кар'єрі! Як виник варіант із переходом у «Волинь» ?

- Зранку мені зателефонував Віталій Володимирович (Кварцяний) і запитав, чи не маю я бажання пограти у Луцьку. Ми домовилися, що упродовж дня я зважу цю пропозицію. Коли здзвонилися вже увечері, я дав позитивну відповідь.

- Які аргументи волинян вас переконали?

-Мені сказали, що я дуже потрібен «Волині». А це – найвагоміший аргумент.

- На який термін розрахований контракт?

- Ми уклали договір терміном на один рік. Але з умовою, що через півроку його переглядатимемо.

- Не секрет, що Віталій Кварцяний полюбляє стимулювати гравців до роботи специфічними методами. Ви не побоюєтеся такого тренера?

- Чому я маю побоюватися? Навпаки! Це дуже цікава у спілкуванні людина. Він виховав чимало талановитих футболістів. Можна сказати, що на його кадрах тримається «Металіст». Я взагалі йому пропоную натуралізовувати гравців ще у «Волині», щоб іншим клубам було потім легше. (Сміється, - Авт).

- Тобто ніяких «родзинок» у лексиконі наставника ви не почули?

- Ні, не чув. На тренуваннях ведуться нормальні робочі розмови.

- Якими є ваші враження від перших тренувань? Чи вплинула на атмосферу у таборі «Волині» розгромна поразка від «Ворскли»?

- Ну, тренування тут досить тривалі. Напрацьовуємо ігрові зв'язки між новачками команди. Бачу, що «Волинь» має перспективну молодь, талант якої потрібно розвинути. Будуватимемо нову команду. Жодного трауру після поразки у першому турі немає. З бойовим настроєм налаштовуємось на гру з «Дніпром».

- Чи зіграєте проти дніпропетровської команди?


- Це залежить від Віталія Володимировича. Шанси є завжди.

- Коли перевезете до Луцька свою сім'ю?

- Сім'я залишиться у Києві. Лише дружина під'їде незабаром на кілька днів. Вона мріє, щоб я познайомив її з Кварцяним. Вважає його дуже неординарною особистістю. Прогуляємось трохи містом, відвідаємо Луцький замок тощо.

- Коли ви захищали кольори «Львова», то нарікали, що у Місті Лева нічним клубам бракує шику. Яка ситуація у Луцьку?

- З чого ви це взяли? Я ніколи нічого подібного не говорив про Львів! Навпаки, мені дуже подобається це місто. Я мешкав у центрі, і часто прогулювався старовинними вуличками, робив екскурсію для дружини, доньки. У Львові спокійно – це мені дуже імпонувало. А от у Луцьку ще зовсім не орієнтуюся. Наразі лише тренування, тренування і ще раз тренування. Треба буде кудись вибратися.

Олесь БІЛИЙ, Телеканал новин «24»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus