USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На війні загинув молодий військовий з Волині Вадим Бельський

14 Серпня 2023 20:12
І знову сумна звістка сколихнула Ківерцівську громаду. На війні загинув військовослужбовець, житель міста Ківерці Вадим Анатолійович Бельський 1993 року народження.

Про це повідомили у міськраді.

Молодший сержант Вадим Бельський загинув у серпні 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

«Приносимо щирі співчуття родині загиблого Героя Вадима.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях», – висловлюють співчуття рідним.

Детальну інформацію про церемонію поховання повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам'ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Музичук Оксана Показати IP 14 Серпня 2023 21:28
Людина з великої літери...Незламний воїн, який пішов у саме пекло війни... Завдяки ТОБІ ми живемо...ТИ назавжди у наших серцях та думках...Душа розривається від болю, тому що ТИ міг жити, кохати, радіти і так щиро посміхатися, як вмів лише ТИ...За нас ТИ віддав найцінніше - своє життя...Оберігай нас з небес... Вічна пам'ять ГЕРОЮ!!!
Музичук Микола Показати IP 15 Серпня 2023 09:55
Ти був найкращим фахівцем, прекрасним товаришем , надійним другом, ми тебе усі поважали, раділи твоїм успіхам, ти для нас назавжди залишишся таким. Земля тобі пухом, спочивай з Богом
Буд Центр Показати IP 15 Серпня 2023 10:19
Ти не покинув нас, ти з нами назавжди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus