USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Внаслідок поранень помер військовий з Волині Валерій Павлюк

19 Січня 2024 12:52
Ківерцівська громада знову в жалобі – помер внаслідок численних поранень, прибувши на лікування, воїн-захисник, житель міста Ківерці Павлюк Валерій Станіславович.

Народився Павлюк Валерій Станіславович 02.08.1973 року. З початком повномасштабної війни Росії проти України був мобілізований до Збройних сил України.

«Щиро співчуваємо родині загиблого. Нехай світлий спомин про воїна-захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів», – пишуть у міськраді.

Оновлено

Церемонія прощання з військовим відбудеться завтра, 20 січня.

О 10:00 кортеж виїжджає з вул. Стефанника у Луцьку, о 10:30 – зустріч біля дубка, молитва.

Маршрут: Луцька – Княгині Ольги – Соборності – Грушевського – Луцька – Романа Шухевича – Залізнична – Літописна – Незалежності – Шевченка – Кравчука, до рідної домівки.

Об 11:15 – формується колона і піша хода до Свято-Покровського собору.

Поховають Героя на Алеї Слави міського кладовища.

Жителів громади просять гідно зустріти та віддати свою останню шану Валерію Павлюку, який мужньо боронив кордони нашої держави з перших днів повномаштабного вторгнення окупанта.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus