USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

П'яного водія, який у Луцьку в'їхав у двір і втік, знайшли вдома

3 Січня 2018 22:48
Близько 18 години 3 січня екіпаж патрульних прибув на виклик про ДТП на вулиці Ковельській. Тут водій Fiat Doblo не впорався з керуванням та наїхав на паркан одного з будинків, протаранивши його.

За свідченнями очевидців, водій і пасажир утекли.

Завдяки пильності інспекторів, вдалось вийти на слід водія, інформують у патрульній поліції Волинської області.

Полісмени знайшли адресу проживання винуватця та приїхали до нього додому. Чоловік мав при собі ключі й документи від автомобіля та зізнався, що керував він.

Перевірка на стан сп’яніння показала 2, 32 проміле алкоголю в крові.

На водія оформили три протоколи за порушення.

Автомобіль забрала твереза дружина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Саша Показати IP 3 Січня 2018 23:50
От вам і вся різниця між нашими номерами і бляхами. Нашого водія знають де шукати, а бляхаря хіба по запаху алкоголя найти можна
987 Показати IP 4 Січня 2018 00:29
-"Завдяки пильності інспекторів, вдалось вийти на слід водія",- в чому вона полягає, в тому щоб правильно внести державний номерний знак в програму комп'ютера, що є в кожному відділку та прочитати адресу власника. Може хватить піарити на всякій ху...ні цих супер копів, нехай краще похваляться скільки розкрили тяжких злочинів, викрили наркопритонів, надали інформації про замах на злочин... Прочитати готові дані, великої пильності не потрібно.
777 до 987 Показати IP 4 Січня 2018 00:47
Ця інформація є в кожного патрульного гаджеті. І до відділку їхати не потрібно, ним ж також користуватися потрібно вміти, а це - не аби яка пильність потрібна, бо його ж просрати можни чи побити він ж державний його не шкода, як наприклад службові "пріуси". ;)
Народ Показати IP 4 Січня 2018 01:57
Слава Богу не на євробляхах а то вже б піздь*жі від власників автозаз про єврономера було б не переслухати....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus