USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Водія, який збив насмерть двох дівчат на Волині, знайшли

2 Серпня 2017 12:19
Поліцейські розшукали водія, який скоїв смертельну ДТП у селі Прилісне Маневицького районі та з місця пригоди зник.

Про це повідомляє ектор комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, що смертельна аварія трапилася сьогодні вночі. Водій, 42-річний житель селища Маневичі, керуючи вантажівкою «MAN», врізався в лавочку, на якій сиділи двоє дівчат і хлопець, дівчата померли. Ще одного хлопця госпіталізували. Водій з місця ДТП зник.

Відомості за цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські оперативно розшукали винуватця автопригоди. Йому загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.

Нині, вирішується питання щодо оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
! Показати IP 2 Серпня 2017 12:28
Які від 5 до 10 років??? йому потрібно довічно дати! молоді дівчати їм ще жити та жити було! років 3 назад він теж збив жінку ...і йому нічого не було...нехай хоч цей раз покарають...і покарають довічно... бідні батьки і рідні...горе велике...серце розривається...прийміть співчуття! тримайтеся. нехай цим двом сонечкам буде земля пухом!
!!! до ! Показати IP 2 Серпня 2017 12:52
Яке довічне? Розстріляти с...ку. Діти сиділи на лавочці, не йшли по пішохідному переходу навіть, коли звикли в таких випадках звинувачувати пішоходів, хоч це дико, а сиділи на лавочці. Вбивають на пішохідних переходах, на тротуарах, на лавочках, а скоро такі б...ді в хати заїзджати почнуть і просто в ліжках убивати людей, бо з керуванням не справляються, а їм п"ять років дадуть, ще якщо дадуть і випустять ще й можливо достроково.
Сто до !!! Показати IP 2 Серпня 2017 13:27
відсотків! А ще завжди винні навушники, які підлітки зазвичай в вухах носять, через це їх, мовляв, можна безкарно давити, самі винні. В цьому випадку, сподіваюсь, навушиники, якщо вони були, не фігуруватимуть як головний винуватець біди?
1111 до Сто Показати IP 2 Серпня 2017 14:21
Ти що, хворий на голову??? Діти сиділи на лавочці!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не на дорозі. Та хай хоч в противогазі і ОЗК. НА ТРОТУАРІ!!!!Співчуття рідним, хай земля буде пухом цим юним дівчатам
Це до 1111 Показати IP 2 Серпня 2017 16:41
ти хворий на голову, при чому на всю. Ті діти, які були в навушниках і яких збивали не раз і не два хоча б в Луцьку, звалюючи вину на них же, теж не сиділи на дорогах, а йшли по пішохідних переходах, і як їм іти - в навушниках, протигазах, космічних скафандрах їх справа, а справа водіїв дивитись обома баньками, при чому тверезими і їхати по населених пунктах максимум, і то в крайніх випадках, 60 км. А водіїв завжди намагались виправдати в коментах під новинами, смисл посту був, що може хоч тут виправдань водію шукати не будуть, бо водії одуріли і знахабніли до краю від безкарності і бардаку. Якщо не розумієш, то не п...ди.
1111 до Це Показати IP 2 Серпня 2017 19:39
Завали свою вонючу х#...рю, мається на увазі цей випадок,а не ти ліпиш сюди усі біди
Сто до 1111 Показати IP 3 Серпня 2017 10:01
іди на х...й, переважна кількість бід якраз через таких тупорилих д...білів, як ти і відбуваються, бид..о.
Я Показати IP 2 Серпня 2017 12:51
Реальна історія,хлопець випив,взяв машину чужу,покатався і привіз назад...дали 5 років,цей чоловік ВБИВ двох дівчат і йому дадуть 5 років,ще один збив на смерть дитину,йому дадуть можливо 4 роки,ще один збив дідуся на смерть на велосипеді...відкупився,питання,по яких законах в нас судять?
Мати Показати IP 2 Серпня 2017 12:51
Через 5 років вийде- і буде жити собі припіваючи- як нічого й не було!!!! А дітей батькам не вернути!!!! Де справедливість???????????????
А Показати IP 2 Серпня 2017 13:29
що там з Мігасом, який п"яний в г...но на пішохідному переході жахливо збив хлопчину-ліцеїста зимою? Все затихло, все зам"яли, все купили і забули чи як?!
Йой Показати IP 2 Серпня 2017 13:37
А втік, бо 100% був п'яний
Стас Показати IP 2 Серпня 2017 14:46
Люди добрі !В Любомлі в вечері на вулицю вийти страшно. Вся шваль на іномарках ганяє пяна.Менти роблять вигляд ,що нічого не бачать Скільки ще має загинути людей ,щоб почати наводити порядок в районі?
я Показати IP 2 Серпня 2017 15:48
Кожного, хто сів п"яний за кермо і вбив людину, потрібно судити за статтею про навмисне вбивство. А за вбивство двох дітей - тільки довічне!
Олександр Показати IP 2 Серпня 2017 19:19
Потрібно терміново міняти відповідальність за водіння в нетверезому стані,ТЮРМА і тільки ТЮРМА,за те що сів за кермо п'яний,ніякого грошового штрафу не повинно бути взагалі.Сів за кермо п'яний-Маневицька тюрма на 3 роки і все більше ніяких варіантів.А за скоєння ДТП -25 років,якщо збив людей -пожиттєво.В трагедії ,яка сталася в Прилісному-пожиттєво і без варіантів...але як батько,я б зробив би так ,щоб та тварина,яка убила тих двох дівчаток,не дожила до завтрашнього ранку,не пожалів би для цього нічого,ні грошей,ні засобів...прибрати таку падаль можна й в ізоляторі,він би пошкодував,що на цей світ родився...Мої щирі співчуття родині загиблих........
111 Показати IP 2 Серпня 2017 21:22
На кол його без суда!!!!!!!!
Григорій Показати IP 3 Серпня 2017 12:17
Там ще один ньюанс: він, коли збив, одна з дівчат ще була жива. Але розвертаючись, додавив. С*ка. Так кажуть очевидці.
Roma Показати IP 5 Серпня 2017 14:06
коментар було видалено
оля Показати IP 10 Квітня 2018 10:56
пянюга тюрми довічно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus