USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Водії вантажівок перекрили трасу на Волині. Оновлено

23 Липня 2019 13:28
У селі Люблинець Ковельського району водії вантажних автомобілів перекрили трасу «Київ-Ковель-Ягодин».

Такий чином вони висловлюють своє невдовлення порядком видачі дозволів на міжнародні перевезення, про це пише ВолиньPost з посиланням на сектор комунікації поліції області.

Відомо, що близько 12 години до поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Люблинець водії фур безперервно ходять пішохідним переходом.

Поліція забезпечує порядок на місці протесту. Задіяні 10 правоохоронців. Значних заторів, кажуть у поліції, наразі немає. До слова, акція протесту була і вчора, 22 липня, на вулиці Варшавській у Ковелі.
Як повідомили згодом у патрульній поліції Волині, на 446 км траси М-07 (Київ-Ковель-Ягодин), поблизу с. Люблинець, а також на в’їзді та виїзді з Ковеля протестують водії-далекобійники: вони безперервно ходять нерегульованим пішохідним переходом, обмежуючи при цьому рух транспорту в обох напрямках.

За їхніми словами, мета акції – відновлення видачі дозволів для перевезення вантажів.

Кількість учасників – орієнтовно 50 осіб: вони пропускають лише маршрутні транспортні засоби, автобуси, автомобілі з дітьми і вагітними та спецтранспорт.

Попередньо відомо, що учасники акції сповістили органи влади про свій захід.

Патрульна поліція регулює рух транспорту. Керівництво веде перемовини з протестувальниками.

Водіїв просять враховувати ці обставини та об’їжджати місця протесту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus