USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Воювати потрібно всім миром: як волиняни-візочники допомагають АТО

11 Лютого 2015 11:41
Воювати потрібно всім миром, - вважає активісти благодійної місії «Сонце любові» із Горохова, які шиють для солдатів балаклави. Вони в інвалідних візках воюють за Україну. Про це інформуюють наші колеги з Волині-нової.

Плести маскувальні сітки, шити балаклави для солдатів, щоб зробити свій внесок у перемогу миру над війною, — з такою ідеєю президент благодійної місії «Сонце любові» Ольга Дубінська на інвалідному візку приїхала до активістів районної ради волонтерів. І вони її одностайно підтримали:

— Воювати потрібно всім миром, бо ніхто не має морального права бути байдужим до долі держави, в якій народилися і живемо. Сьогодні країні допомагають навіть діти.

Ольга сама поїхала до Луцька і закупила 75 метрів тканини. Стандартну викройку, зразок якої в інтернеті знайшла Мар’яна Янюк, виготовила Ілона Номінат. У приміщенні, де чи не щодня збираються люди, яких «Сонце любові» зігріває родинним теплом, є дві швейні машини. Тут гуртом і кроять, і шиють балаклави Ольга Дубінська, Антоніна Крощук, Ілона Яремчук, Валентина Органіста, Наталія Бодю. До жіночої роботи швидко призвичаїлися і чоловіки. Нарівні з майстринями балаклави вправно шиють Анатолій Омельчук і Павло Бондарчук. Таким подвижництвом вони зацікавили своїх друзів, із яких багато хто зголосився взятися за потрібну справу вдома.

Наразі ентузіасти вже пошили більш як 80 балаклав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
розум Показати IP 11 Лютого 2015 12:28
Чи не пора всім миром миритися, скільки можна вже воювати? Cамий поганий мир кращий за хорошу війну. Давайте збирати гроші на мир, а не на війну.
мудрість Показати IP 11 Лютого 2015 15:15
хочеш миру - готуйся до війни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus