USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Володимира Лиса «коронували» Сумська і Ступка. Фото

12 Червня 2010 16:32
Волинський письменник і журналіст Володимир Лис нагороджений золотою короною в номінації «Гранд Коронація. Романи» всеукраїнського літературного конкурсу «Коронація слова-2010» - він визнаний кращим романістом України.

Про це інформує Gazeta.ua.

Церемонія нагородження переможців «Коронації слова-2010» відбулася 10 червня у столичному виставковому центрі «АккоІнтернешнл». Ювілейну десяту церемонію вели відомі актори Ольга Сумська та Остап Ступка.

Для Володимира Лиса та інших літераторів виступали співаки Віталій Козловський, Василь Лазарович, Злата Огневич і танцівник Сергій Костецький.

«Щороку кількість та якість робіт, які надійшли на конкурс, збільшується. Переможців ми обирали чесно… До останнього моменту жоден із членів журі не знав справжніх імен переможців», - розповів виконавчий директор конкурсу Олексій Власов.

Володимира Лиса коронували «Грандом» за його новий роман «Століття Якова» та загальний доробок його романів-переможців попередніх конкурсів «Коронації слова».

Нинішнього року в номінації «Романи» переможцем, але не «грандом», стала романіст Ярослава Бакалець із села Ралівка на Львівщині.

Кращою п’єсою визнали «На прізвисько Цинцінат» Едуарда Богуша.

Кращим кіносценарієм – рукопис Ії Мислицької та Валентина Васяновича «Креденс».

Перемогу у номінації «Пісенна лірика про кохання» - вірш Володимира Шинкарука «Стояли поруч».

Переможці отримали статуетки у вигляді жіночої фігури та 20 тисяч гривень премії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
книголюб Показати IP 14 Червня 2010 10:26
ни читав.... варто?
Lora Показати IP 14 Червня 2010 12:15
За 20 тисяч варт й попрацювати. Читала В. Лиса "Камінь в саду" – гарний психологічний твір.Рекомендую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus