USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинь не може погасити заборгованість по субсидіях

3 Липня 2017 18:34
Луцька міськрада делегувала звернення до Верховної Ради України для співфінансування пільг та субсидій у Волинській області.

Про це йшлося під час 26-ї сесії міської ради.

Як нагадав депутат Ігор Поліщук, Волинь отримала з держбюджету найменше коштів на погашення субсидій. Внаслідок цього комунальні підприємства Луцька не можуть нормально працювати.

На його переконання, необхідно, аби було здійснено перерозподіл коштів на погашення субсидій, аби луцькі підприємства мали змогу розібратися із заборгованістю.

«Потрібно прийняти зміни до бюджету для того, щоб можна було нормально приступити до початку опалювального сезону, аби виплачувати працівникам зарплати», – підкреслив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus