USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» розбомбила поляків «в суху»

3 Липня 2014 11:51
Луцька «Волинь» зіграла з поляками черговий спаринг. Волиняни показали прекрасну гру і перемогли суперників з рахунком 0:8. Про це інформує футбольний клуб.

Цього разу команда виїхала до сусідньої Польщі на запрошення Хелмської окружної футбольної спілки. У прикордонній Влодаві «хрестоносці» зіграли товариський матч із місцевою командою. Точніше поляки виставили дві різні команди у двох таймах. Так само й тренери «Волині» під час експрес-відрядження команди за кордон використали всіх своїх гравців.

Незважаючи на теплий прийом та атмосферу під час матчу, гості на правах впевненої команди заволоділи ініціативою. Часто голкіперам «Волині» залишалося тільки підказувати польовим гравцям, але не вступати в гру самим. Моменти «волиняни» створювали, але не реалізовували. Тут варто наголосити на прекрасній грі нападників Козьбана та Селіна. Дмитро й Алессандро самі створювали й виходили на «убивчі» позиції після комбінацій, але м’яч у ворота не йшов.

Аж поки за справу нападників не взявся капітан Сергій Сімінін. Він обігрався із Дудіком, увірвався на швидкості у штрафну й у боротьбі із захистом влучив у ближній верхній кут поляків.

Другу половину матчу лучани провели продуктивніше. Дублем підтримав почин капітана Козьбана, старався Дудік, але тричі не реалізував стовідсоткові моменти. Утім Артем компенсував це створенням гольових ситуацій для Дмитра Літвененка, який також оформив дубль у спарингу.

Розгром довершили Зінкевич, Нємчанінов та Рогач – 0:8.

Склад «Волині»: Кичак (Літовченко, 46) – Сімінін (Парцванія, 46), Годований (Р. Никитюк, 72), Шабанов (Приндета, 46), Шіш (Нємчанінов, 46) – Матей (Зінкевич, 63), Гуменюк (Коблюк, 80) – Мемешев (Дудік, 30), Задерецький (А. Никитюк, 70) – Козьбан (Литвиненко, 72), Селін (Рогач, 50).

Голи: Сімінін (40), Козьбан (52, 58), Літвінєнко (72, 76), Зінкевич (83), Нємчанінов (85), Рогач (89).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ой-йой-йой Показати IP 3 Липня 2014 13:09
Який серйозний показник. Обіграли Збірну Хелмського повіту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus