USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В районах Волині шукатимуть порушників, які не платять оренду

14 Жовтня 2014 07:00
На Волині не всі платять податок за оренду землі, через що область недоотримує мільйони гривень. Аби цю ситуацію змінити, вирішили для початку визначити найбільших порушників по районах.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика вчора, 13-го жовтня.

«Щодо неплатників оренди за користування землі, то величезні суми коштів не поступають в бюджети усіх рівнів, а це наші з вами доходи. Є таке, що люди довго користуються земельними ділянками і не платять зовсім, як так?! Ніхто не давав право не сплачувати податки. Прошу це питання розібрати по районах і 10-го листопада хочу почути докладний звіт на засідання колегії», - звернувся до голів райдержадміністрацій губернатор.

Сума, яку не дотримує Волинь – не менше 3,2 мільйона гривень.

«Згідно з нашими підрахунками, втрати на сьогодні - не менше 3.2 мільйона гривень. Це щонайменше, якщо врахувати те, що в договори про оренду не внесенні необхідні зміни», - коментує для Інформаційного агентства Волинські Новини керівник прес-служби ГУ Міндоходів в області Олена Нікотіна.

Окрім того, зі слів директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрія Горбенка, на Волині є ще 100 тисяч гектарів різних земель, які не обробляються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 14 Жовтня 2014 09:31
А тепер скажіть,чому село не платить податки. Мають стада свиней, поля по 30 гектрів. трактори,комбайни,машини.Ціле літо і зиму зробляють тисячі доларів.Орють,сіють, людям, косять,вивозять буряки і ні копійки до бюджету.По три корови, возять через день продають молоко і т.д.При тому,що всі ще не пенсійного віку, не працюють, а пенсію їм давай таку ,як усім.Чому ми ,працюючи мусимо платити на них податки. Я рахую ,хто держить велику господарку і має гектари поля повинен платити податок.Ще й насміхаються,хто працює на підприємствах.Ого, я дурак працювати цілий день і одержати 1000 грн,то з голоду здохну.У мене є все і їсти і пити і гроші,бо все продаю.А пенсію буду мати ще більшу за 10 років,як ти за 40.Це легко слухати.Ні. Він не хоче працювати за копійки, а хочемо.Зараз скажіть,вони важко,.Ні вони роблять для себе, а ми також негко працюємо
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2014 09:58
Село до Олега Приходь в село і попробуй тримати хоч одну корову.Скільки в тебе вихідних? В селі люди працюють день і ніч, в свято і будень.В мене немає гектарів і стад, але я все життя живу в селі і хочу щоб хоч мої внуки пожили у місті. Бо знаю, що таке село і земля. Може біля Луцька і так, а Полісся - болото і пісок! В селі дуже важко. Хто хоче, будь ласка, є 20 пусток - і пісочку необробленого море. Запрошую Олега заробити тисячі доларів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus