USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» втратила перемогу на останніх секундах матчу

31 Липня 2016 11:45
Вчорашній матч проти донецького «Олімпіку» мав всі шанси стати тріумфальним для біло-червоних. Однак, через слабку фізичну підготовку, чи то через недосвідченість молодих гравців, які вийшли грати «за основу», перемогу втратили буквально на останніх секундах, дозволивши «Олімпіку» зрівняти рахунок – 2:2.

«Волинь» (Луцьк): 1. Кичак, 26. Никитюк, 24. Горопевшек, 13. Шабанов, 22. Шаповал, 9. Мемешев, 7. Герасимюк, 89. Козьбан, 20. Задерецький (Чепелюк, 46), 94. Хомченко (Романюк, 70), 99. Діденко (к) (Петров, 50).

Запасні: 73. Марчук, 97. Дудік, 80. Марушка, 72. Деда

«Олімпік» (Донецьк): 1. Махарадзе, 3. Парцванія, 5. Барановський, 7. Драченко (Доронін, 46), 9. Гошкодеря (Нємчанінов, 69), 14. Поступаленко, 17. Шестаков, 20. Матяж, 24. Федорів (Корнєв, 74), 26. Петров (к), 32. Іллой-Айєт.

Запасні: 31. Котляров, 4. Гришко, 33. Олійник, 45. Хомутов.

Голи: Хомченко (19), Герасимюк (52) – Поступаленко (72), Петров (90+5).

Попереджені: Міха (26), Шаповал (63), Чепелюк (90+4) – Парцванія (6), Поступаленко (90+3)

На початку першого тайму відзначився Віктор Хомченко. Після впевненого удару на чужу половину поля, Барановський проскочив біля м’яча і Хомченко вийшов до воріт. Прибравши центрбека і кіпера той забив м’яч у пусті ворота, відкривши рахунок зустрічі.

Вистачало небезпечних моментів і від «Олімпіку». Проте, врятував від майже голового моменту Кичак, який зумів витягнути удар головою від Гошкодері.

У другому таймі результативну атаку вдалось реалізувати Мемешеву, Шабанову та Герасимюку. Артем не розгубився на «ворожій» половині поля, де м’яч зумів підхопити Мемешев. Влетівши в штрафну зону та обігравши двох противників він передав пас на Герасимюка, який поцілив у кут воріт, закріпивши перевагу лучан.

Але тут слід віддати належне донеччанам. Навіть після двох результативних атак на їхні ворота, вони не розгубились. Після однієї з контратак Нємчанінов пробив у стійку, а Поступаленко поцілив у «дев’ятку» воріт – 2:1 на табло.

Стало зрозуміло, що гості намагатимуться вихопити перемогу зі всіх сил – почався прессінг на червоно-білих, який вони все ж намагались стримувати. Більше того, й самі могли покращити перевагу над гостями. Проте, Козьбан вдарив з лінії штрафного занадто слабо, після чого Петров не справився з м’ячем, який отримав від Романюка.

Доля матчу вирішилась на останній, шостій хвилині додаткового часу зустрічі. Емерсон виборов м’яч у центрі штрафного, відпасувавши на Петрова, який головою забив у ворота волинян – 2:2.

Більшу половину зустрічі головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний провів на ногах, раз по раз зриваючись з тренерської лави в бік поля, викрикуючи до гравців та намагаючись підказати, як діяти.
Як скаже згодом, на післяматчевій прес-конференції наставник «хрестоносців», команді не вистачило досвіду, аби втримати перемогу. Адже «молодняк», з його слів, свого шансу не виправдав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
трибуна А Показати IP 31 Липня 2016 13:14
Думаю питання не у фізичній підготовці, а в психології гравців. Не було лідера вчора і тому збилися до воріт і недотерпіли. Звідки арбітр придумав 6хв? Хоча рік тому Волинь вирвала перемогу у Олімпіка на 94хв.
трибуна Б Показати IP 31 Липня 2016 20:21
Та лідер-то якраз є. Тільки б змінити його не завадило...
Deymon Показати IP 31 Липня 2016 23:19
Стидоба а не футбол... Ніякої швидкості .. Одна хотьба із неточними пасами і випадковою реалізацією... На місці фанів половину гравців треба ... Пи...ти за такі ігри... І за що вони отримують такі зп ??? Навіть незнаю ... Одні парадокси
лучанка Показати IP 1 Серпня 2016 08:01
Кому цей футбол потрібен, пусті трибуни. Повний маразм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus