USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» виграла перший спаринг на зборах у Словенії

6 Липня 2016 15:27
«Волинь» провела перший контрольний матч на зборах у Словенії з місцевим клубом «Марібор». Гра відбулася на фоні стартових триразових тренувань луцької команди, яка навіть перед самим поєдинком встигла провести навчальне заняття, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

Поєдинок видався доволі цікавим та змістовним і завершився перемогою лучан з рахунком 2:0. На 14-й хвилині Богданов розрізним пасом чітко вивів Мемешева сам на сам з воротарем, який обіграв останнього й відкрив рахунок. Другий гол волиняни забили на 56-й хвилині, коли після флангового пострілу у виконанні Дудіка Довбик замкнув передачу і переправив шкіряного прямо у сітку воріт суперників.

«Волинь»: Неділько (Кичак, 46), Адамюк, Горопевшек (Никитюк, 70), Логінов (Сороченко, 89), Шаповал (Бескоровайний, 46), Герасимюк (Гуменюк, 76), Богданов, Мемешев (Романюк, Задерецький, 81), Хомченко (Дудік, 54), Діденко, Довбик (Козьбан, 84)

«Марібор»: Котман, Рахмановіч, Байде, Вілер, Бохар, Шме, Пушавер, Оморега, Огрінек, Брішич, Кусконовіч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus