USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинь зустріла бійців батальйону тероборони

13 Червня 2015 17:29
У Ківерцях 12 червня зустріли бійців першого батальйону територіальної оборони Волині.

Захисників вітали керівники району, міста, молодь, представники спілки волонтерів та учасників АТО, ківерчани, - повідомляє прес-служба Ківерцівської РДА.

Героїв привітали з поверненням на рідну землю, вручили їм квіти та побажали швидкого повернення до мирного життя.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 26 травня після року служби на фронтах Донеччини, охорони державного кордону з Росією на Чернігівщині та Сумщині додому на Волинь повернулися 80 демобілізованих воїнів колишнього батальйону територіальної оборони «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Червня 2015 18:51
а де іллівна??? ви шо подуріли??? без неї зустріли???
павло Показати IP 14 Червня 2015 14:21
Сьогодні одні вояки пяні розбили авто в щент в смт. Олика і при тому водій зник з місця дтп на іншому автомобілі ауді! Водію на заваді стало узбіччя дороги і дерево яке там росло!понаганяли джипів поначіпляли військові номера і всьо всім пофіг!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus