USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» зіграє із «Тотенхемом» і «Борусією»

31 Жовтня 2013 11:48
Делегація дитячо-юнацької футбольної школи «Волинь» сьогодні вранці відбула на міжнародний турнір з футболу «Амбер-2013», який відбуватиметься у латвійській Лієпаї. Змагання триватимуть 1-2 листопада й зберуть дитячі команди 16 футбольних клубів Європи. До Лієпаї прибудуть, окрім «Волині», такі дитячі команди як естонський «Вентспілс», англійські «Норвіч» і «Тотенхем», німецькі «Борусія» (Менхегладбах) і «Стаакен», російська «Балтика», - повідомили у клубній прес-службі лучан.

Учасники змагань розбиті на дві підгрупи по вісім команд у кожній.
Команда тренера Володимира Войтовича потрапила до групи А, у якій поміряється силами із чотирма латвійськими командами – «Vidzeme», господарями турніру LM03, ризькими «СуперНовою» і «RFS», а також німецькими «Стаакеном» та «Борусією» і лондонським «Тотенхемом».
Перші чотири команди групи кваліфікуються у фінальну вісімку, у якій команди, які посядуть 3 і 4 місця, розіграють бронзові медалі турніру, 1 – 2 місця – кубок переможця.
Перший поєдинок «Волинь» U-12 зіграє у п’ятницю о 10.30 проти господарів турніру. Тримаємо кулаки за наших хлопців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Алан Ширер Показати IP 31 Жовтня 2013 14:26
Вентспілс з Латвії команда!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus