USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинянин, який давав хабар слідчій, відбувся штрафом

23 Грудня 2019 21:08
Волинянин, який давав неправомірну вигоду слідчій Луцького відділу поліції за закриття кримінального провадження проти його племінниці за крадіжки, відбувся штрафом в розмірі 10,5 тисячі гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що обвинувачений в період з 22 по 28 вересня пропонував та надавав неправомірну вигоду слідчому Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області лейтенанту поліції Наврусевич Н.В. в сумі 2 тисячі 700 гривень та 100 доларів США за вирішення питання про непритягнення до кримінальної відповідальності племінниці, яка здійснювала крадіжки.

Відзначимо, що обвинувачений свою вину визнав частково, однак вона була доведена повністю зібраними в ході досудового розслідування доказами.

Суд визнав його винним та призначив покарання у виді 625 мінімумів доходів громадян, що становить 10 тисяч 625 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus