USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинян кличуть підтримати у суді командира гармати

21 Листопада 2016 16:54
Небайдужих волинян просять підтримати бійця 51 бригади у суді. Про це на своїй сторінці в мережі написав правозахисник Василь Нагорний.

"Хто ще має бажання підтримати в суді бійця 51 бригади Сашу Хваса, якого вже рік переслідує військова прокуратура, чи просто потрібно у Володимир завтра, 22.11.16р. зголошуйтесь в приват, ще є місце. Стартуємо приблизно 08.30, повертаємось до 13 години", - йдеться у дописі адвоката.

До слова, нагадаємо, Хвас Олександр, командир гармати. Коли росіяни наступали під Іловайськом, командир поїхав додому у відпустку, Саша виводив колону техніки. Самовільно не відлучався з частини, лише на день -два, з дозволу командирів, бо дружина захворіла на важку хворобу, що призвела до інвалідності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
хочу Показати IP 21 Листопада 2016 18:23
дізнатись де його гармата,а потім покажу фото.
скажіть а що Показати IP 21 Листопада 2016 18:26
у 2014році давали законі відпустки у 6 батареї під час іловайська черчика
Якщо Показати IP 21 Листопада 2016 18:28
хвас виводив колону тоді де був черчик
замполіт Кобилинськи Показати IP 21 Листопада 2016 18:56
з нього командир гармати як з мене льотчик -істребітель,він не знає що таке приціл,що таке уровень,що таке Угломер,веденя вогню на трьох установках прицілу і двох кутоміру.Не знає вивірки прицільних пристроїв ,перевіки ПВП,перевірки уравновеш веденя вогню ПН,роботу досилателя.ТО ТЕПЕР ХАЙ ВЗНАЄ ЩО ТАКЕ ЛИЖНІК ...................................................................
Микола Бабій до замполіт Кобилинськи Показати IP 21 Листопада 2016 20:15
Як навчили, Олег. Ніхто їх і не вчив і не перевчав, ВУС до уваги не бралася- спеціально, щоб попало туди- мясо. Але ж. З війни не втік. В Оленівці я набирав тих відпускників-самовольщиків- цілий кузов і- йому пропонував. Не схтів, "Я-командир гармати, не покину". А як ви там (звідки) стріляли- бачив, сам двічі під "отвєтку" попадав. Кажу тому Петрові "Ти майор, чи хто? Чого не заставите позицію для стрільби міняти? Луплять- просто з бази". Судять- за самоволку з Володимира. Да і- не самоволка то була. Ви ж їх порозпускали, аби біди в місті уникнути і, щоб один-одного не поперерізували, як Коляду Дмитра. Винні- офіцери. А умови в казармі???!!! Хіба то войско???- Стидоба. Я сину тоже не дозволяв там жити, приїзжав, як і всі- відмічався раз в тиждень. А Хваса, я заставив поїхати у казарму, він там жив.
замполіт Кобилинськи Показати IP 21 Листопада 2016 23:22
Я так і поняв що виний весь білий світ крім вас святих.А то нічого що для 90 відсотків Винніх офіцерів ато продовжилось в 2015,2016,2017роках *у вас дивіденти від ато з 2014 року*Чомусь в казармах царським солдатам було нормально,австрійським нормально,польським нормально,радянським нормально,німецьким нормально,радянським нормально тільки вам з хвасом неєвро,а ваш син і хвас не стидоба ви святі вдома краще жити і гроші получати, в казармі нехай живуть дурні.хвас в казармі не жив, в наряди не ходив, техніку в парку не ремонтував. А ЧОГО Я в казармі жив ,в наряди по парку ходив,РЕмонтував бензовози з пробититими бочками,робили 2-САУ,4-МТЛБу і т.д....ЧОМУ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus