USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинян ошукали на сумнівних покупках через Інтернет

29 Жовтня 2016 12:45
Невідома особа під приводом продажу мобільного телефону через один із Інтернет- ресурсів заволоділа грошима жителя Полтавської області. Потерпілий переказав шахраю тисячу гривень.

Заява про факт злочину надійшла у Ковельський відділ поліції, - повідомляють у прес-службі ГУНП у Волинській області.

Подібний випадок стався у Володимирі-Волинському, де невстановлена особа шахрайським шляхом під приводом продажу дитячого одягу видурила у місцевої жительки 650 гривень.

Поліція за фактами правопорушень вирішує питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці просять громадянам бути обачними і не довіряти випадковим знайомим, які пропонують здійснити сумнівні покупки через мережу Інтернет. Окрім цього, поліція звертає увагу на те, що часто шахраї телефонують до громадян і, назвавшись представниками банків, запитують персональні дані або паролі до банківських карток.

«Пам’ятайте, справжні працівники банків володіють повною інформацією, яка необхідна для обслуговування клієнтів», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Крім того, у Луцьку працює нова схема шахрайства. З метою ошукати довірливих громадян, невідомі ходять по квартирах лучан і, представляючись працівниками департаменту соціальної політики, чинять беззаконня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 29 Жовтня 2016 14:15
А менти потім по цим делам пишуть відмови ось і процвітає у нас шахрайство!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus