USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянка потребує допомоги, щоб побороти рідкісну хворобу

13 Вересня 2016 10:36
Лікарі діагностували у мешканки села Ладинь Любомльського району Наталії Лебідь рідкісну хворобу – аномалію Арнольда-Кіарі. Вдова, матір трьох дітей, потребує негайної операції, яка вартує близько 20 тисяч гривень. Небайдужі люди допомогли зібрати половину суми, і просять ще допомоги.

Про це в мережі Фейсбук повідомила керівник відділу благодійності й соціального служіння Волинської єпархії УПЦ КП Валерія Лесюк.

«Жителька села Ладинь Любомльського району Лебідь Наталя потребує термінової операції. Так склалася її доля: сама сирота з дитинства, вдова, виховує трьох неповнолітніх дітей. Після смерті чоловіка залишилася у безвихідній ситуації, почалися скарги на головні болі. Лікарі діагностували рідкісну в Україні хворобу: аномалія Арнольда-Кіарі.

Страшна хвороба, нестерпні головні болі, втрата свідомості призвели до лікарняного ліжка. Дітям потрібна мама, бо крім неї у них нікого нема. Тому вони звертаються до усіх небайдужих допомогти і підтримати», - йдеться у повідомленні.
На операцію потрібно 20 000 гривень, але і цього жінка зібрати не може. Вдалося зібрати на сьогодні близько 10 000 гривень завдяки одоносельчанам та церкві, залишилась ще половина. Тож усіх небайдужих просять допомогти врятувати Наталію.
Картка ПриватБанку: 4149499641845704 Лебідь Наталя Олександрівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus